skip to Main Content
Hoe PVC Bij Elk Type Interieur Past

Hoe PVC bij elk type interieur past

PVC past overal bij!

Bent u van plan om binnenkort uw vloer te laten vervangen? U heeft ongetwijfeld al wel eens van PVC vloeren gehoord. Dit type vloer heeft het imago erg modern en strak te zijn, en lijkt daarom vooral geschikt voor nieuwbouwwoningen. En alhoewel het dat zeker kan zijn, hoeft dat helemaal niet. Het maakt namelijk niet uit wat voor een soort woning of interieur u heeft. Er zijn verschillende PVC vloeren, waarvan er altijd wel eentje bij uw interieur past. Welke soorten er zijn? Dat leest u hier.

De visgraat PVC vloer

De visgraat PVC vloer doet zijn naam eer aan. De onderdelen van de PVC vloer worden dusdanig gelegd dat deze van bovenaf op de graat van een vis lijkt. Waar een visgraatvloer vroeger exclusief en erg duur was, is deze tegenwoordig voor iedereen toegankelijk. Door verschillende varianten PVC visgraat vloeren, passen deze zowel in moderne interieurs als meer landelijke en klassieke woningen.

Houtlook PVC vloer

Houtlook PVC vloeren zijn er in allerlei stijlen en soorten. Net als met de visgraat PVC vloer kun je hiermee dus alle kanten op. Of u nu kiest voor een moderne vloer of een klassieke, bij alle vloeren krijgt u de look & feel van echt hout. Maar ook de voordelen van een PVC vloer, zoals een lange levensduur, een geluiddempend effect en duurzaamheid.

Betonlook PVC vloer

Gaat u voor een meer robuuste en industriele look in huis? Dan is de betonlook PVC vloer iets voor u. Met deze vloer geeft u uw interieur een moderne en stoere uitstraling. Een betonlook PVC vloer combineert vooral goed met de materialen staal, hout en beton. Zo hebben deze PVC tegels veel stijl en souplesse waarmee u vele kanten op kunt.

Een PVC vloer biedt dus voor elk wat wils! Wilt u meer informatie over wat een PVC vloer voor uw interieur kan betekenen? Stel uw vragen dan gerust via ons contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top