skip to Main Content

Verras uw geliefde eens met unieke cadeaus!

Bent u op zoek naar originele cadeaus om een vriendin, familielid of geliefde te verrassen? Dan bent u bij Decoratie & Cadeau winkel Diando in Emmen aan het juiste adres! Wij hebben een uniek assortiment aan originele woonaccessoires en huisdecoratie, waarmee u menigeen zult plezieren. Komt u er zelf niet helemaal uit? Geen probleem. Diando helpt u graag in het maken van de juiste keuze voor uw cadeaus. Op deze pagina leest u meer over onze gezellige woonwinkel en waarom het zo’n plezier is om een bezoekje te brengen aan Diando. Komt u snel een kijkje nemen? Wij heten u van harte welkom!

Restyle uw woning met originele accessoires

Bent u weer toe aan een nieuwe inrichting voor uw woonkamer, uw keuken of wellicht uw tuin? Met de originele accessoires en cadeaus van Diando kunt op een betaalbare wijze met een paar kleine aanpassingen uw woning geheel restylen! Oog voor detail, creativiteit, huiselijkheid en een warme sfeer: dat is waar u uitstekend voor terecht kunt bij Diando! U kunt op deze manier voor een leuke prijs meedoen aan de laatste trends op woning- en interieurgebied.

Diando: voor originele cadeaus

Bent u op zoek naar originele cadeaus om iemand mee te verrassen? Diando denkt graag met u mee en kan u voorzien van originele cadeautips. Doordat wij kleinschalig inkopen en zo een kleine voorraad hebben, bent u ervan verzekerd dat u cadeaus koopt die niet in elk huishouden terug te vinden zijn! U geeft dus net dat beetje extra en laat zien dat u over het cadeautje heeft nagedacht. U vindt in ons originele assortiment onder andere:

  • Gezellige fotolijstjes
  • Zachte kussens
  • Kaarsen
  • Sfeervolle windlichten
  • Klokken

Ons assortiment wisselt wekelijks. Bent u op zoek naar cadeaus voor speciale gelegenheden zoals Valentijnsdag, Moederdag of Kerst? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Diando!

Back To Top