Cadeauwinkel

Voor de leukste cadeaus

Bent u op zoek naar een verrassende cadeauwinkel? Waar u cadeaus kunt kopen die zowel origineel, kwalitatief uitstekend als betaalbaar zijn? Breng dan eens een bezoekje aan Decoratie & Cadeau winkel Diando. U vindt ons in het gezellige winkelcentrum Emmerhout in Emmen. Wij zijn niet zomaar een cadeauwinkel. Bij ons vindt u namelijk naast leuke cadeautjes ook de mooiste huisdecoratie en woonaccessoires. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor interieuradvies, inspiratie en cadeautips. Benieuwd naar ons assortiment? Breng een bezoekje aan onze sfeervolle cadeauwinkel!

De achtergrond van onze cadeauwinkel

Decoratie & Cadeau winkel Diando bestaat sinds oktober 2016. De reden van de oprichting van onze eigen cadeauwinkel is dat we nooit ergens konden slagen als we op zoek waren naar originele en toch betaalbare cadeaus. Natuurlijk, we konden naar een welbekend Nederlands warenhuis. Maar de uitstraling van die artikelen was ons vaak te strak en te modern. Dan was er nog die welbekende woonwinkel uit Scandinavië. Maar daar iets origineels vinden is zo goed als onmogelijk. Elk interieur in heel Nederland staat vol met vaasjes, poefjes en kastjes van die zaak. Voor originele producten konden we naar designerzaken. Maar de prijzen daar waren dusdanig hoog, dat ons maar één ding te doen stond. Een eigen cadeauwinkel starten met originele, kwalitatieve en betaalbare producten!

Op zoek naar een goed cadeau?

U wilt graag een verpletterende indruk achterlaten op degene aan wie u een cadeau schenkt. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom vindt u bij ons verschillende producten. Het hele jaar door. Zo lopen wij met de seizoenen mee. En elke week verkopen wij nieuwe producten. Wij kopen enkel kleine partijen in en wisselen ons assortiment voortdurend. Zo blijft een bezoekje aan onze winkel verrassend en spannend. En u vindt steeds weer nieuwe pareltjes. Zoals een:

  • Zacht en warm bonten kleedje
  • Sfeervolle en praktische mand
  • Romantische drie-laags etagere
  • Traditionele spiegel met houten lijst
  • Trendy spreukbord met treffende woorden

Benieuwd naar onze cadeauwinkel?

Wilt u een kijkje nemen in onze cadeauwinkel? Plan dan een gezellig dagje Emmen. Wenst u specifieke cadeautips? Geef dan van tevoren aan ons door waar u naar u op zoek bent. Zoekt u een cadeau voor uw zus? Behoeft u een geschenk voor een vertrekkende collega? Wilt u uw nieuwe buren een hartelijk welkom geven? Laat uw wensen achter op info@diando.nl of bel ons via 06-55529691. Dan selecteren wij alvast wat geschikte cadeaus uit onze cadeauwinkel voor u!

BEL ONS