skip to Main Content

Welkom bij Diando Decoratie & Cadeau winkel

Ellen Kuiper heeft sinds 1 oktober 2016 ‘Decoratie & Cadeauwinkel Diando’ geopend in het winkelcentrum van Emmerhout.

De Diando winkel is prachtig en stijlvol ingericht. Men komt ogen te kort om alles te kunnen bekijken. Zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan onze winkel.

Altijd uniek

We houden altijd een kleine voorraad. We kopen nooit groot in zodat we elke week kunnen wisselen. Iedere week hebben we andere spulletjes/hebbedingetjes. En als het desgewenste item is uitverkocht komt het hoogst waarschijnlijk niet meer terug. Doordat we niet groot inkopen hebben mensen niet allemaal dezelfde accessoires in de woon/huis-kamer.

Toch gebrand en gefocust op dat ene gewenste item bel of mail wellicht kunnen wij als Diando team uw wens alsnog laten doen uitkomen.

Speciale dagen, speciale cadeau’s

Ook met o.a: Moederdag – Vaderdag – Kerstmis – Valentijnsdag heeft Diando altijd de juiste cadeau’s. Dit komt mede dat Ellen altijd op de hoogte is van de laatste cadeau-trends.

Op onze Facebook pagina en op onze website kunt u regelmatig zien welke nieuwe items er weer zijn.

Kijk rustig rond op onze website veel plezier en veel woontrends inspiratie op doen.

Vragen, wensen, info

Bel -mail-of kom eens in onze gezellige Diando winkel in winkelcentrum Emmerhout.

We lopen altijd met de tijd mee in alle seizoenen:lente-zomer-herfst-winter-kortom voor ieder seizoen biedt Diando u de mogelijkheid om altijd met de laatste trends uw huis of tuin in te richten.

Diando Decoratie & Cadeauwinkel nooit het zelfde altijd uniek

Back To Top