skip to Main Content

Kies met scrabble voor een uniek cadeau!

Maak zelf een naam of woord en koop scrabble letters bij Diando Decoratie & Cadeau Winkel! Wilt u scrabble letters kopen en met deze letters cijfers, symbolen of woorden maken? Dan kunt u bij ons uitstekend terecht. Zeker als u dit cadeau wilt kopen, dan heeft u een uniek en persoonlijk cadeau. Denk bijvoorbeeld eens als kraamcadeau met de naam van het kindje in scrabble letters.
Bij Diando verkopen wij scrabble op decoratieve, betaalbare wijze en de letters zijn in verschillende kleuren en tinten verkrijgbaar. Kom gerust eens inspiratie opdoen in onze gezellige cadeauwinkel in Emmen!

Scrabble letters kopen: persoonlijk en origineel!

Het is de trend van nu!

U kent het wellicht van het ouderwetse woordspelletje. Maar wat dacht u van leuke huisdecoratie? Zeker wanneer u op een persoonlijke en originele manier wilt laten blijken dat u nagedacht heeft over het geven van uw cadeau. Met de schitterende en gezellige houten letters kunt u de mooiste combinaties maken. Plaats ze op een authentiek woordplankje uit ons assortiment en hang deze op in uw woonkamer, voor een persoonlijke touch. Maar wellicht bent u juist op zoek naar een leuk kraamcadeautje voor de pasgeborene, of wilt u voor een bruiloft een origineel cadeau kopen. Voor welke gelegenheid dan ook: deze leuke houten letters en cijfers zijn persoonlijk en laten zien dat u nagedacht heeft over het geven van uw cadeautje!

Over Diando Decoratie & Cadeau winkel

Decoratie & Cadeau winkel Diando is een gezellig ingerichte woonwinkel waar u uitstekend terecht kunt voor betaalbare, unieke en sfeervolle cadeaus. Wij hebben onze winkel op een gezellige, samenhangende manier ingericht. Zodat u inspiratie op kunt komen doen. Daarbij zijn wij uiteraard ook aanspreekbaar wanneer u interieuradvies nodig heeft of wel wat cadeautips kunt gebruiken. Bent u op zoek naar een cadeau voor een speciaal iemand en wilt u eens echt uitpakken en diegene verrassen? Dan bent u bij Diando precies op de juiste plek!

Een feestje om te geven!

Voor het kopen van deze leuke houten letters nodigen wij u graag uit in onze warm ingerichte woonwinkel. Uw cadeautjes worden met de grootste zorg en aandacht ingepakt, zodat het al een feestje is om het cadeautje te geven!

Heeft u nog vragen over deze producten of wilt u meer weten over ons assortiment?

Neem dan contact op via het contactformulier.

Back To Top