skip to Main Content

Decoreer uw woning met de leukste accessoires!

Op zoek naar huisdecoratie voor uw woning? Zoek dan niet verder en kom een kijkje nemen bij Decoratie & Cadeau winkel Diando! Wij hebben een uitgebreid assortiment van unieke spullen en hebbedingetjes. Denk aan huisdecoratie zoals kaarsen, kandelaars, kussens en fotolijstjes. Van verschillende merken. Wij kopen kleinschalig in, zodat u verzekerd bent van unieke huisdecoratie en woonaccessoires. Bent u benieuwd naar het complete assortiment van Diando Decoratie & Cadeau winkel? Dan kunt u het beste een kijkje komen nemen in onze gezellige en sfeervolle cadeauwinkel in Emmen. Op deze pagina kunt u uiteraard alvast wat inspiratie opdoen!

Diando: specialist in unieke huisdecoratie

Natuurlijk kunt u in veel verschillende winkels terecht. Maar in veel gevallen zijn deze woonaccessoires duur, van slechte kwaliteit of iedereen heeft het product al in zijn of haar huiskamer staan. Waarom kiest u niet voor unieke, betaalbare huisdecoratie? Dat is waar Decoratie & Cadeau winkel Diando zich voor inzet! Wij bieden betaalbare, unieke huisdecoratie aan van de beste kwaliteit. Door onze kleinschalige inkoop en kleine voorraad wisselt ons assortiment wekelijks. We gaan mee met de laatste trends en er is voor iedere smaak wel wat wils. Op deze manier kunt u leuk en verrassend winkelen! Geef uw interieur dus eens een make-over en kom inspiratie op doen in onze sfeervolle woonwinkel.

Inspiratie opdoen in onze woonwinkel

Onze winkel is op een warme en gezellige wijze ingericht met de producten uit ons assortiment. Een samenhangend geheel in een huiselijke sfeer. Wilt u dit ook voor uw interieur bewerkstelligen? Dat kan! Vraag ons gerust om advies en tips.

Wij denken graag met u mee op het gebied van huisdecoratie, verlichting, kleuren en materialen. Bent u niet voor uzelf op zoek naar unieke woonaccessoires, maar wilt u iemand een speciaal cadeau geven? Ook dan kunt u natuurlijk uitstekend bij Diando terecht.

Een greep uit ons assortiment

Hieronder ziet u een kleine greep uit ons assortiment aan huisdecoratie:

  • Kaarsen, windlichten en waxinelichthouders
  • Vazen, bloemen en planten
  • Schalen en etagères
  • Fotolijstjes en schilderijen
  • Klein meubilair, beeldjes en hangers

Kortom: u heeft ruime keuze. Bent u op zoek naar een specifieke accessoire? Kom dan vooral een kijkje nemen in onze gezellige winkel.

Back To Top