skip to Main Content

Voor elk interieur

Bent u op zoek naar verrassende, kwalitatieve en betaalbare woonaccessoires? Breng dan een bezoekje aan Decoratie & Cadeau winkel Diando in Emmen. U vindt ons in het gezellige winkelcentrum Emmerhout. Sinds oktober 2016 verkopen wij van daaruit de mooiste woonaccessoires. Onze winkel is namelijk niet gewoon een decoratiewinkel, maar ook een cadeauwinkel en woonwinkel. Of u nou een leuke accessoire of imposant meubelstuk zoekt voor uw eigen huis of iemand wilt verrassen met persoonlijke huisdecoratie: bij ons kan het allemaal. Tevens leveren wij interieuradvies en praktische cadeautips. Kortom, breng een bezoekje aan onze winkel voor de leukste woonaccessoires!

Onze aanpak

Er bestaan zeer veel winkels waar u terecht kunt voor allerhande woonaccessoires. Echter, deze producten zijn of vaak te duur, van zeer lage kwaliteit of iedereen heeft ze al in huis. Gelukkig kunt u bij Decoratie & Cadeau winkel Diando terecht voor betaalbare, kwalitatieve én originele woonaccessoires. Hoe krijgen wij dit voor elkaar? Wij kopen verstandig in, in kleine partijen. Daardoor wisselt ons assortiment regelmatig. Dit houdt het shoppen voor u leuk en verrassend. En de kans dat duizenden andere huishouden exact dezelfde producten hebben, is hierdoor zeer klein. Wij nodigen u van harte uit uw interieur elk seizoen weer een kleine make-over te geven met onze mooie, seizoensgerelateerde artikelen.

Als één samenhangend geheel

Ook al wisselt ons assortiment regelmatig, alle spullen die wij verkopen sluiten naadloos op elkaar aan. Dit ziet u direct als u onze woonwinkel binnenstapt. U wordt meteen geïnspireerd door het mooie samenhangende geheel. Wenst u dit ook voor uw interieur? Kom dan langs in onze decoratiewinkel. Wenst u advies als het gaat om het uitzoeken van passende producten voor uw woning? Neem dan een foto van uw interieur mee naar onze winkel. Wij adviseren u graag op het gebied van kleur, materiaal, indeling en verlichting. Ook als op zoek bent naar een cadeau, vertellen wij u graag wat passende cadeaus zijn voor bijvoorbeeld een verjaardag, een housewarming of een jubileum.

Ons assortiment woonaccessoires

Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

  • Klokken
  • Schalen
  • Manden
  • Kussens
  • Kleedjes
Back To Top