skip to Main Content
Gietvloer

Gietvloer

Dé trend in de interieurwereld: de gietvloer

We hebben weer een nieuwe interieurtrend voor u. Deze keer behandelen we de gietvloer! Inmiddels is de gietvloer niet meer weg te denken in de interieurwereld en dat heeft een reden. Want een gietvloer is volledig naadloos en past bij iedere woonstijl. En er is heel veel mogelijk met een gietvloer, waardoor de vloer altijd geheel aan uw wensen voldoet. Bent u benieuwd waarom de gietvloer zo populair is? Lees dan snel verder. Wij behandelen in dit blog alle ins en outs over de gietvloer.

Soorten gietvloeren

Allereerst is het belangrijk om te weten dat u kunt kiezen uit verschillende soorten gietvloeren. Op dit moment is de bekendste soort de betonlook gietvloer. Dit is één van de mooiste en moderne vloeren. De vloer zorgt voor een industriële en chique look in uw woning. Maar hecht u meer waarde aan hoge hygiëne? Dan kunt u kiezen voor een epoxy gietvloer. Vooral in garages, laboratoria of fabriekshallen wordt deze gietvloer vaak gebruikt. De epoxy gietvloer staat bekend om zijn hardheid. Dit is in tegenstelling met de laatste soort gietvloer, de PU (polyurethaan) gietvloer. Deze is juist elastisch. Een belangrijk kenmerk van de PU gietvloer is dat deze goed bestand is tegen scheurvorming en kan worden afgewerkt met een matte, zijde, of hoogglans afwerking.

De vele voordelen van een gietvloer

Het naadloze karakter van de gietvloer zorgt voor een moderne, industriële look. Om deze reden vindt u de gietvloer in steeds meer woningen. En natuurlijk om de vele voordelen van de gietvloer. Deze zijn:

  • Gietvloeren kunnen snel geplaatst worden
  • Gietvloeren kunnen geplaatst worden over de bestaande ondergrond
  • Gietvloeren zijn niet alleen voor binnen geschikt, maar ook voor buiten
  • Gietvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk
  • Gietvloeren zijn in alle RAL-kleuren uit te kiezen
  • Gietvloeren zijn slijtvast en slipvast

Kortom, de gietvloer is een echte uitkomst voor uw interieur. Niet alleen omdat deze vloer er mooi uitziet, maar ook om de vele praktische voordelen. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over gietvloeren? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top