skip to Main Content
Optimaal Genieten Van Uw Tuin

Optimaal genieten van uw tuin

Haal buiten naar binnen toe

Veel mensen lopen er tegenaan. Ze hebben een serre of veranda maar deze wordt maar zelden gebruikt. De reden is vaak dat het ongezellig oogt, te koud is of het uitzicht niet optimaal. In de zomer zit men dan liever buiten en in de winter liever gewoon in de woonkamer omdat het daar gezelliger is. Dit is zonde want een serre of veranda is een uitstekende manier om het hele jaar door van buiten te kunnen genieten.

Glazen schuifwand

Een goede manier om buiten met binnen te verbinden is met een glazen schuifwand. U heeft dan vrij uitzicht op uw tuin en kunt met mooi weer de wanden helemaal openschuiven waardoor buiten echt naar binnen komt. Zo trekt u de hele tuin bij uw huis. Als het koud is houdt u de wanden gesloten en kunt u zo nodig de verwarming aanzetten zonder onnodig warmteverlies.

Creëer een gezellige ambiance

Door uw serre of veranda gezellig aan te kleden verander je deze in een gezellige tuinkamer waar het goed vertoeven is. Een lekkere stoel, tapijt, gordijnen, sfeerverlichting en een muziekje doen wonderen. Zo wordt uw nieuwe tuinkamer al snel uw favoriete plekje in het huis.

3 Tips voor meer eenheid

Tot slot nog 3 tips voor meer eenheid om buiten en binnen nog beter met elkaar te verbinden. Zo profiteer je optimaal van je glazen schuifwand.

  • 1. Zorg dat de lijnen van je vloer gelijk lopen die van terras, dit is rustiger
  • 2. Zorg niet alleen buiten, maar ook binnen voor groen
  • 3. Je creëert eenheid door binnen dezelfde kleur potten te gebruiken als buiten

Ook een glazen schuifwand?

Heeft dit artikel u geïnspireerd om meer uit uw serre of veranda te halen? Oriënteer u dan eens op de plaatsing van glazen schuifwanden door informatie in te winnen bij een professioneel bedrijf. Zo zorgt ook u voor een betere verbinding tussen buiten en binnen. Houd voor meer artikelen op het gebied van interieur en decoratietips ons blog in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top