skip to Main Content
Welke Salontafel Past In Jouw Interieur?

Welke salontafel past in jouw interieur?

Voor elke stijl een passende salontafel

Een salontafel heeft eigenlijk iedereen wel. Ze zijn zeer functioneel, maar zijn ook steeds meer onderdeel van een bepaalde interieurstijl. Zo is een combinatie van meerdere kleinere en fijnere salontafels of een salontafel met een bijpassende bijzettafel heel populair. De vraag is dus: Welke salontafel past in jouw interieur? Je leest hieronder meer over verschillende stijlen salontafels.

Industriële salontafels

Heb jij een industrieel interieur? Dan gaat je voorkeur wellicht uit naar een stoere salontafel met zwart stalen frame en een grof houten tafelblad. Ze zijn verkrijgbaar als ronde en als rechthoekige tafels. Ook deze stijl is verkrijgbaar in meerdere kleine tafeltjes.

Boutique chique salontafel

Als boutique chic meer jouw stijl is, dan is een ronde salontafel met een donker (bruin of zwart) marmeren blad wellicht jouw keuze. Of kies voor een tafelblad van zwart glas, dat oogt rustiger dan gevlamd marmer, maar heeft ook een zeer chique uitstraling. Kies in ieder geval voor een salontafel met een slank frame van metaal (zwart of messing). In combinatie met warme materialen zoals fluweel en een hoogpolig tapijt geeft dit zeker een chique draai een je woonkamer.

Salontafel voor romantisch of landelijk interieur

Heb jij een woonkamer met een romantische of landelijke inrichting? Wat dacht je dan van een houten salontafel, in een mooie naturel tint of bijvoorbeeld met een witte lak? Of zelfs van een mooie boomstam salontafel? Ook een salontafels met een grof frame van wit gepoedercoat staal sluit heel goed aan bij een romantisch of landelijk interieur.

Moderne salontafels

Bij een modern interieur hoort eigenlijk een salontafel met strakke geometrische of organische vormen. Vaak hebben deze tafels mooie slanke mooie pootjes. Het tafelblad is bij voorkeur van dun hout en glas.

Maak je keuze

We kunnen het hier mooi vertellen, maar we weten dat een salontafel kiezen niet zomaar over één nacht ijs gaat. Kijk dus een rond in woonwinkels, of laat je salontafel gewoon op maat maken. Problem solved!

Heb jij ook een salontafel op maat laten maken? Wij horen er graag meer over via ons contactformulier op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top