skip to Main Content
Haal De Zomer In Huis Met Frisse Kleuren

Haal de zomer in huis met frisse kleuren

Een echt zomergevoel in huis

Wil jij een echt zomergevoel creëren in je woning? Dat doe je onder andere met de juiste kleuren! Wij vertellen meer over de laatste trends op het gebied van zomerinterieurs, en in welke frisse kleuren jij je muren moet schilderen en nieuwe accessoires moet kopen!

Fris kleurtje op de muur

Ben jij wel weer eens toe aan een nieuwe fris kleurtje op de muur? Haal dan de zomer in huis door de (nog altijd) trendy kleur grijs te combineren met roze of paars! Voor het binnenschilderwerk is grijs nog altijd de meest populaire kleur. Dat komt onder andere omdat het neutraal is, en met veel verschillende kleuren gecombineerd kan worden. Zo ook met roze en paars: de kleuren van deze zomer. Grijs kun je niet alleen op de muren (laten) schilderen, maar je kunt ook je meubels van een grijs likje verf voorzien, en ze combineren met kleurrijke accessoires.

De leukste accessoires in zomerse kleuren

Natuurlijk is het dan wel slim om te weten welke kleuren deze accessoires dan mogen hebben. Roze en paars mogen gezien worden in de huisdecoraties van je woning (vooral delicate pasteltinten), maar blauw is deze zomer ook erg populair. Dit zie je onder andere vooral terug in kussens, maar ook in de stoffering van banken. Vooral kobaltblauw doet het erg goed. Haal deze zomer ook de natuur naar binnen met lekker veel planten. De zogenaamde ‘urban jungle’ is de woontrend van 2020. En dan mag de kleur groen dus ook zeker niet ontbreken!

Dé kleuren van zomer 2020

Om nog eens samen te vatten, dé kleuren waarmee jij woning de zomer van 2020 dus mee in mag richten zijn

  • Grijs op de muren
  • Roze
  • Paars
  • Groen, vooral in natuurlijke elementen
  • Blauw voor decoraties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top