skip to Main Content
Betonvloer In De Slaapkamer: Tips Om Hem Te Stylen

Betonvloer in de slaapkamer: tips om hem te stylen

Unieke inrichting: beton in de slaapkamer

Betonvloeren zijn zeker niet alleen bedoeld voor garages of in een bedrijfshal. Tegenwoordig zijn ze in heel veel verschillende ruimtes en gebouwen terug te zien. Zo kunt u ook kiezen voor een prachtige betonvloer in uw woning. Door hem mooi te stylen, creëert u in een handomdraai een moderne, industriële of klassieke inrichting met een unieke touch. Wat dacht u bijvoorbeeld van een betonvloer in de slaapkamer? Als u een industriële slaapkamer wilt maken, is hij uitermate geschikt. In dit blog geven we tips hoe u uw industriële slaapkamer, met een betonvloer, mooi in kunt richten.

Beton voor elke ruimte geschikt

Zoals gezegd is een betonvloer voor elke ruimte geschikt. Ook in de slaapkamer staat hij ontzettend mooi. Wij zetten de voordelen van een betonvloer in uw woning even handig op een rij:

  • Het is een vloer die helemaal naadloos is. Hierdoor kunt u hem makkelijk schoonmaken. Vuil en bacteriën kunnen bijvoorbeeld niet tussen naden terecht komen.
  • De vloer kan qua uiterlijk helemaal aan uw wensen aangepast worden. Zo is het mogelijk om kleurpigment toe te voegen, en de vloer een unieke kleur te geven.
  • Betonvloeren passen perfect binnen een industriële inrichting, maar zijn ook heel geschikt voor andere interieurstijlen. Denk bijvoorbeeld aan de moderne inrichting, maar ook aan het landelijk interieur.
  • Een betonvloer is tijdloos, en kan met alle patronen en kleuren gecombineerd worden.
  • Door groeven in het beton te laten slepen, kunt u hem eruit laten zien als een tegelvloer. Het lijnenspel kunt u dan ook helemaal zelf bepalen.

Richt uw slaapkamer industrieel in

Dan nu natuurlijk de grote vraag: u heeft een betonvloer in uw slaapkamer laten storten, hoe richt u die nu stijlvol in volgens de industriële woonstijl. Volg onze tips:

  • Bakstenen muren passen helemaal binnen een industrieel interieur. Als u geluk heeft, is uw slaapkamer hier al van voorzien. Zo niet, dan laat u een extra stuclaag aanbrengen, of creëert u de illusie van bakstenen met behang.
  • Kies voor accessoires van metaal, hout en steen.
  • Kleuren als bruin, donkergroen en donkerblauw passen perfect binnen een industriële inrichting.
  • Zorg dat de inrichting niet kil wordt door te combineren met zachte materialen en felle kleuren. Leg bijvoorbeeld een heerlijk tapijt neer in een felle kleur, of kies voor beddengoed met een vrolijke print.
  • Maak uw inrichting helemaal af met enkele mooie planten.

Heeft u nog tips voor het inrichten van een industriële slaapkamer met een betonvloer? Neem contact op en laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top