skip to Main Content

3 tips om je badkamer gezellig te maken

Een gezellige badkamer

Veel mensen weten wel hoe ze hun woonkamer of slaapkamer gezellig kunnen maken. Een kussentje hier, een kaarsje daar en klaar is kees. Maar hoe maak je nu eigenlijk je badkamer gezellig? Is jouw badkamer op dit moment ook wit en kaal? Sfeer aanbrengen in je badkamer is helemaal niet moeilijk. Wij geven je een paar handige tips om je badkamer eenvoudig wat sfeer te geven!

Zorg voor kleur

Vaak zijn badkamers overwegend wit. Dit ziet er natuurlijk strak uit, maar erg sfeervol is het niet. Om je badkamer gezelliger te maken breng je kleur aan in je badkamer. Zo kun je een muur een opvallende kleur verven of voor gekleurde tegels gaan. Wil je het wat subtieler aanpakken, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor gekleurde accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een felgekleurde badmat of een plantenpot.

Durf andere materialen te kiezen

Naast de standaard keramische tegels zijn er tal van andere materialen te gebruiken voor je badkamer. Denk bijvoorbeeld aan wall cladding. Wall cladding is unieke wandbekleding met hout- en steenstukken die op een soort matje zijn geplaatst. Dit matje plaats je vervolgens makkelijk tegen de muur in je badkamer. Wall cladding geeft een ruige en natuurlijke look aan je badkamer. Ook brengen deze materialen sfeer in je badkamer.

Kleed aan met accessoires

Accessoires doen het altijd goed om sfeer aan te brengen, zo ook in je badkamer. Denk aan een vrolijke wasmand, tandenborstelhouder, plantjes of een kaars. Ook accessoires met natuurlijke materialen zorgen voor sfeer. Zo brengt een mand van bamboe of riet veel warmte in je badkamer. Met de juiste accessoires is jouw badkamer binnen de kortste keren ontzettend gezellig!

Heb jij nog een handige tip om voor onze lezers? Laat het ons dan weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top