skip to Main Content

Waarom u kiest voor markiezen als zonwering

De voordelen van markiezen

Natuurlijk zorgt u ervoor dat uw interieur er altijd op en top uitziet. Maar ook de uitstraling van de buitenkant van uw huis wilt u er natuurlijk goed uit laten zien. Geen wonder eigenlijk dat steeds meer mensen kiezen om markiezen te laten plaatsen. Vooral wanneer u kiest voor stijlvolle markiezen zoals van Frisse Zonwering is dat een prachtige toevoeging voor uw woning (of bedrijfspand). Wij vertellen u graag meer over de voordelen van markiezen.

Bescherming van uw pand

Markiezen zorgen voor een goede bescherming van uw woning of bedrijfspand. Veel soorten zonwering beschermen een pand alleen van voren, tegen de felle zonnestralen. Denk bijvoorbeeld aan een screen dat alleen voor uw ramen komt. Een markies heeft echter naast een kap aan de voorkant ook luifels aan de zijkanten. Zo zijn ze nog effectiever als zonwering, maar beschermen ze uw pand ook tegen andere (weers)invloeden van buitenaf.

Sterk en duurzaam materiaal

Wanneer u kiest voor markiezen van hoge kwaliteit, heeft u er vele jaren plezier van. Het materiaal waarvan ze gemaakt zijn is namelijk heel erg stevig. Ook zijn ze niet erg windgevoelig. Bij een sterke wind zal het zeker niet snel gebeuren dat de markiezen kapot gaan of naar beneden vallen. Het materiaal kan immers tegen een stootje!

Geschikt voor elk type pand

Er is niet maar een standaard type markies: er zijn heel veel verschillende uitvoeringen, en voor elk type raam is er wel een model dat het beste past. Kunt u het toch model dat perfect bij uw pand en ramen past niet vinden? Geen zorgen! U kunt het namelijk ook op maat laten maken. Overigens staan markiezen ook erg mooi op bijvoorbeeld bedrijfspanden, en niet alleen op woningen.

Een stijlvolle toevoeging

Het laatste grote voordeel van markiezen is natuurlijk dat ze er zeer stijlvol uit zien. Ze zijn verkrijgbaar vele kleuren en modellen, dus er is altijd wel een markies te vinden die helemaal naar uw smaak is. Kies bijvoorbeeld een markies die perfect past bij uw ouderwetse deurbeslag. Vraag bij een specialist naar de mogelijkheden, of neem contact met ons op voor tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top