skip to Main Content

Hebben deuren meer karakter nodig? Kies voor ouderwets deurbeslag!

Ouderwets deurbeslag voor meer sfeer aan uw deur

Prachtige deuren gewenst? Kies voor ouderwets deurbeslag! In dit blog vertellen wij u over de vele mogelijkheden en het
kopen van ouderwets deurbeslag. Wat is ouderwets deurbeslag precies? U kunt hierbij denken aan rustieke deurrozetten, nostalgische toiletsluitingen, bronzen brievenbuskleppen of ijzeren deurgrendels. En dit is slechts een greep uit de vele opties waar u voor kunt kiezen. Waarom ook u voor ouderwets deurbeslag moet kiezen? Dat vertellen wij u in dit blog.

Mogelijkheden van ouderwets deurbeslag

Ouderwets deurbeslag heeft u werkelijk vele mogelijkheden te bieden. Het deurbeslag is doorgaans gefabriceerd uit luxueuze materialen, zoals staal, ijzer, messing, koper, gietijzer, smeedijzer of nikkel. Dit zijn allen sterke materialen die een lange levensduur hebben. Bent u in het bezit van een villa, hotel, restaurant of notariswoning? Of woont u in een boerderij? Dan haalt u met ouderwets deurbeslag de uitstraling van uw pand omhoog. Ga eens langs bij een specialist en bekijk welke opties deze in het assortiment heeft. Ook voor een advies aangaande uw woning of pand, kunt u daar terecht. Er zijn diverse opties om uw deuren een nostalgische look te te geven. U kunt hierbij denken aan onder andere:

  • Bronzen briefkleppen met een ‘Post’ tekst erin gegraveerd
  • Deurgrendels en deurschuiven van smeedijzer of staal
  • Raamroosters met bloemen of gietijzeren deurroosters
  • Bronzen langschilden, voorzien van monumentale- en landelijke ornamenten
  • Ramen van glas in lood in uw deur of deuren

Zoals u kunt lezen, zijn er diverse opties om uit te kiezen. Weet u al wat uw wensen zijn? Of heeft u nog geen enkel idee? Maak wat foto’s van uw deuren en pand, zodat u deze mee kunt nemen naar een specialist. Zo kunt u al gauw ouderwets deurbeslag vinden welke het beste bij uw woning of pand past.

De voordelen van ouderwets deurbeslag

Kiezen voor deurbeslag met een nostalgische look brengt vele voordelen met zich mee. Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet, zodat u straks gemakkelijker een keuze kunt maken:

  • Gemaakt van duurzame materialen, zoals ijzer, koper, messing, nikkel, enz
  • U haalt de uitstraling van uw woning of pand omhoog, waardoor een unieke sfeer ontstaat
  • De materialen zijn sterk en kunnen tegen diverse weersomstandigheden
  • U bent minder geld kwijt dan wanneer u voor modern deurbeslag kiest
  • Er is een veelvoud aan opties van ouderwets deurbeslag om uit te kiezen, waarbij combineren ook mogelijk is

Ga op zoek naar ouderwets deurbeslag

Wenst u ook ouderwets deurbeslag voor uw deuren? En wenst u deze geheel in de stijl van uw woning te laten toepassen? Ga dan eens te rade bij een specialist. Zij kunnen u adviseren omtrent de mogelijkheden en de best passende opties.
Op internet kunt u bekijken welke specialisten er bij u in de omgeving zitten. Wij wensen u veel succes met uw zoektocht naar passend ouderwets deurbeslag!

Back To Top