skip to Main Content
Voordelen Draaikiepraam

Voordelen draaikiepraam

4 voordelen van een draaikiepraam

De term ‘draaikiepraam’ zegt het eigenlijk al, maar een draaikiepraam is een raam dat u zowel kunt draaien als kiepen. Door het raam in de draaistand te zetten, kunt u het raam verticaal draaien. Zo voorziet u uw woning snel van frisse lucht. Maar ook in de kiepstand kunt u uw woning eenvoudig ventileren. En dat zonder dat er te veel kou of tocht uw woning binnenkomt. Handig toch? In dit blog vertellen we u graag wat meer over de voordelen van een draaikiepraam. Lees snel verder.

1. Voldoende ventilatie

We hebben het al even kort benoemd, maar een draaikiepraam zorgt voor voldoende ventilatie in huis. Wilt u dat het even flink doorwaait? Dan draait u het raam verticaal op de draaistand. Wilt u wel dat er een beetje frisse lucht naar binnen komt, maar niet te veel kou? Dan zet u uw draaikiepraam op de kiepstand. U bepaalt helemaal zelf hoeveel frisse lucht uw woning binnenkomt. En wat ook handig is om te weten, is dat als u het raam gesloten heeft, er geen tocht langs het hang- en sluitwerk kan komen. Ook inwateren is onmogelijk.

2. Voor iedere woning een draaikiepraam

Draaikiepramen zijn er in allerlei afmetingen. En in vrijwel alle glassoorten te verkrijgen. Dat betekent dat in vrijwel ieder soort kozijn een draaikiepraam kan worden geplaatst. Ook bij u thuis.

3. Geen klemmende ramen meer

Herkent u dat probleem van klemmende ramen? Dat is toch zo vervelend! Gelukkig heeft u daar nooit meer last van als u een draaikiepraam laat plaatsen. Daarbij is de bediening van het draaikiepraam erg eenvoudig.

4. Ramen wassen was nog nooit zo eenvoudig

Ramen moeten schoon zijn, anders kunt u er niets door zien. Met draaikiepramen kunt u uw ramen gemakkelijk aan zowel de binnen- als de buitenzijde wassen, terwijl u zelf gewoon binnen staat! Want in de draaistand kunt u het raam verticaal draaien. Handig toch?

Wilt u graag een draaikiepraam laten plaatsen? Ga dan op zoek naar onderdelen draaikiepraam Wilt u hier meer over weten? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top