skip to Main Content

Nieuw! Een draadloze LED dimmer met WiFi

Oude en nieuwe technologie in één

Dimbare LED-lampen zijn perfect voor het creëren van sfeerverlichting. Zo creëert u eenvoudig sfeer tijdens een romantische filmavond en voorkomt u overbelichting met een LED dimmer. Maar het zou natuurlijk nog beter zijn als u dit vanuit uw luie stoel zou kunnen doen! Dan staat niets een heerlijke avond samen in de weg. Dat kan met een draadloze LED dimmer die werkt op Wifi. Lees snel waarom u dit apparaat in huis moet halen!

Voordelen van LED verlichting

Ideaal voor woonruimtes, slaapkamers en accentverlichting: dimbare LED-lampen zijn alles wat u nodig heeft om de perfecte sfeer in huis te creëren. Bovendien zijn LED-lampen op zichzelf extreem efficiënt. Investeren in een draadloze LED dimmer op Wifi kan u helpen energie te besparen. Dimbare LEDs produceren veel minder warmte dan gloeilampen en behouden een mooie gele gloed, hoe laag hun lichtniveau ook is. Zo geniet u veel langer van uw LED lampen en hoeft u nooit meer een gloeilamp te vervangen!

Stoort de draadloze LED dimmer de Wifi?

Alle elektrische apparaten, inclusief LED-verlichting, zenden elektromagnetische straling uit. Dit kan de Wifi in huis mogelijk verstoren of vertragen. De straling van een draadloze LED dimmer op Wifi is echter niet sterk genoeg om te communiceren met de Wifi of de tv. Zeer zelden kunnen de niet-afgeschermde draden een zwak elektromagnetisch veld produceren dat interferentie kan veroorzaken. Maar dit is over het algemeen zeldzaam.

Kiezen voor Wifi-gestuurde LED

Een dimbare LED dimmer op Wifi biedt het gemak om LED-lampen te bedienen via een app op uw smartphone, zoals bijvoorbeeld de Wifi dimmers van ION Industries. Daarnaast geeft Wifi de vrijheid om overal in huis uw LED-lampen te bedienen en vormen muren, ramen of vloeren geen barrière. Ook bespaart u op kosten, zoals installatiewerkzaamheden en materialen. Dit komt doordat u helemaal geen bedradingssysteem nodig hebt. Wifi-bediening instellen gaat snel en eenvoudig. Nu u toch bezig bent met het verlichten van je huis, lees ook ons blog over exclusieve tuinverlichting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top