skip to Main Content
Zo Verwerkt U Kleur In Uw Interieur

Zo verwerkt u kleur in uw interieur

In 3 stappen meer kleur in uw interieur

Ieder interieur is verschillend. Want iedereen heeft natuurlijk een andere smaak. De een heeft een interieur met veel verschillende kleuren, de ander heeft een interieur met een basiskleur waar alles mooi op aansluit. Houdt u wel van kleur in uw interieur, maar weet u niet goed hoe u kleur in uw interieur kunt verwerken zonder dat u een circus van kleuren krijgt? Dan helpen wij u hier graag een handje bij. Lees snel verder en kom erachter hoe u in 3 stappen meer kleur toevoegt aan uw interieur.

Stap 1: Kies een basiskleur uit

Om kleur in uw interieur te kunnen verwerken, heeft u eerst een basiskleur nodig. Dit hoeft geen naturelkleur te zijn, een opvallende kleur kan ook. Een basiskleur zorgt voor rust en eenheid in het interieur. U laat de basiskleur namelijk terugkomen op grote vlakken, in grote meubels en in accessoires. Omdat de basiskleur zo belangrijk is voor de uitstraling van uw interieur, is het belangrijk dat u een kleur kiest die bij u past. Warme kleuren, zoals oranje of rood, voelen bijvoorbeeld behaaglijk, terwijl koude kleuren, zoals groen of blauw, kalm maken.

Stap 2: Kies een accentkleur

Zijn er bepaalde kleuren waar u zich nog meer fijn bij voelt? Dan kunt u deze kleuren gebruiken om accenten aan te brengen in uw interieur. De accentkleuren zijn ondergeschikt aan de basiskleur en zorgen ervoor dat uw interieur levendiger wordt. U voegt de accentkleuren toe door bijvoorbeeld één vlak, één meubel of een paar accessoires in die kleur toe te voegen.

Stap 3: Kies de perfecte kleurencombinatie

Er zijn natuurlijk verschillende kleurencombinaties mogelijk. Zo kunt u kiezen voor:

  • Een levendige kleurencombinatie, waarbij de basis- en accentkleuren complementair aan elkaar zijn. Het contrast laat uw interieur sprankelen.
  • Een rustige kleurencombinatie, waarbij de accentkleur en basiskleur dicht bij elkaar liggen. Het minimale contact zorgt voor een speelse kleurencombinatie in een kalm interieur.
  • Maar uiteindelijk draait het allemaal om wat u mooi vindt en welke kleuren u graag in uw interieur combineert.

Kleur verwerken

Zo verwerkt u dus kleur in uw interieur. En dat doet u het beste met de meubels van SPYK71. Wilt u hier meer over weten? Stel uw vragen dan via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top