skip to Main Content
Nieuw Spanplafond In Uw Keuken In Emmen?

Nieuw spanplafond in uw keuken in Emmen?

Ga over op een spanplafond in Emmen

Laat u in Emmen een nieuw huis bouwen, of is het plafond in uw keuken aan vernieuwing toe? Ga dan niet voor half werk, maar ga dan voor een spanplafond in Emmen. Daar zijn goede redenen voor. Hier op Diando vertellen we u er graag meer over.

Spanplafond biedt vele voordelen

Iedereen heeft in zijn huis of bedrijfspand graag een praktische keuken die er goed uitziet. Een spanplafond doet daarbij een flinke duit in het zakje. Met een spanplafond kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren en materialen. Zo laat u het plafond helemaal aansluiten bij uw wensen en maakt u van de ruimte een stijlvol geheel. Om u te overtuigen zetten we hieronder maar meteen alle voordelen van een spanplafond op een rijtje:

  • Geen hak- of breekwerk nodig
  • Meestal binnen 1 dag klaar
  • Geïnstalleerd door zeer ervaren specialisten
  • Akoestische materialen zijn mogelijk
  • Bepaal zelf uw verlichtingsplan
  • Verschillende mogelijkheden m.b.t. materiaal en kleur van het plafond

Betere akoestiek in uw keuken

In veel keukens laat de akoestiek te wensen over. Er ligt namelijk vaak een harde vloer in, waarop geluid enorm weerkaatst. Een spanplafond daarentegen dempt geluid, waardoor de akoestiek en verstaanbaarheid in de keuken aanzienlijk verbetert. Het materiaal van het plafond heeft namelijk een sterk geluidsabsorberende werking. Een spanplafond kaatst het geluid dus niet door de hele ruimte, maar het wordt geabsorbeerd.

Zeer nette afwerking

Kabels van lampen, draden van de elektra en zelfs leidingwerk zijn eenvoudig weg te werken onder een spanplafond. Dit plafond is dus binnen een dag geplaatst en wordt ook nog eens zeer zorgvuldig afgewerkt.

Zelf bepalen waar verlichting komt

Tot slot wijzen we u ook graag op de verlichting die u in een spanplafond kunt aanbrengen. Wilt u een grote lamp voor overdag, sfeerverlichting voor in de avond en spots om bepaalde hoekjes van de kamer goed uit te lichten? Dit is met een spanplafond geen enkel probleem. U bepaalt namelijk zelf waar de verlichting komt te hangen. Dus als u het ons vraagt: ga over op een Spanplafond in Emmen!

Kent u het spanplafond al? Wij horen graag wat u ervan vindt. Deel uw ervaring met ons via het contactformulier op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top