skip to Main Content
3 Tips Voor Uw Droomkeuken

3 tips voor uw droomkeuken

De juiste keuken op maat vinden

Een nieuwe keuken – en dan liefst uw enige echte droomkeuken – kopen is voor velen een flinke uitgave. Daarom maakt u graag in één keer de juiste keuze. Maar het vinden van uw droomkeuken is ook best wat werk. U bent er veel tijd aan kwijt en u heeft een zware beslissing te nemen voor een aantal jaren. Uw keuken dient dus volledig naar wens te zijn. Wij geven u hier graag 3 tips om u te helpen uw droomkeuken op maat te vinden.

1. Goed oriënteren

Voordat u veel geld en tijd gaat investeren, moet u zich natuurlijk eerste goed oriënteren op wat uw wensen zijn. Kijk daarom goed rond bij verschillende keuken aanbieders om een globaal idee te krijgen wat er allemaal te koop is en voor welke prijs. Ook de vele woonbladen en het internet zijn goede inspiratiebronnen. Maak ook een moodboard en laat het allemaal even bezinken. Zo krijgt u uiteindelijk precies in uw hoofd welke keuken op maat u wil hebben.

2. Kies uw stijl

Kies ook de stijl waarin u uw keuken op maat wil laten maken. Wilt u iets trendy’s of iets neutraals? Vraag u dus af of uw ideeën over 10 jaar nog mooi vindt. Bent u bang dat u over 5 jaar met een verouderde keuken zit? Dan kunt u te zijner tijd kiezen voor een nieuwe keuken of nu meteen voor een wat neutraler ontwerp gaan.

3. Keuken op maat laten maken?

Waarom eigenlijk een keuken op maat laten maken? Met een standaard keuken gaat vaak veel ruimte verloren. Dit lost u op door te kiezen voor een maatwerk keuken. En dat is bijzonder prettig voor een dure aanschaf waar u tientallen jaren mee zult moeten doen. De ruimte wordt optimaal benut en ook de afwerking is mooier, omdat de keuken naadloos aansluit op de ruimte. Laat u een keuken op maat maken? Dan kunt u naast een volledig op maat gemaakte keuken ook kiezen voor een keuken die gedeeltelijk op maat is gemaakt. Dit is uiteraard goedkoper, omdat u zoveel mogelijk standaard materiaal gebruikt.

Wilt u uw eigen tips voor het vinden van uw ultieme droomkeuken met ons delen? Wij horen het graag van u via het contactformulier op onze site!

Back To Top