skip to Main Content
Kamer Over? Leuke Ideeën Voor Je Extra Kamer!

Kamer over? Leuke ideeën voor je extra kamer!

Tips om je lege kamer in te richten

Heb jij een extra kamer over in je huis, en weet je niet zo goed wat je daar mee wilt doen? Met een handige slaapbank creëer je een multifunctioneel interieur waar je alle kanten mee op kunt! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor het inrichten van een extra kamer.

Hobbykamer

Ben jij creatief aangelegd, of ben je bijvoorbeeld gek op modeltreintjes? Dan is een hobbykamer misschien wel de geschikte oplossing voor jouw extra kamer. Wanneer je een grote verzameling hebt, dol bent op gamen of juist graag gaat knutselen, kun je jouw extra kamer hier helemaal op inrichten. Voor een knutselkamer zou ik je aanraden om veel opslagruimte te creëren zodat je de producten gemakkelijk terug kunt vinden. Verder zijn een groot werkblad, een fijne stoel en voldoende verlichting heel belangrijk als je fijn wilt kunnen werken.

Werkkamer

Nu we vanwege het coronavirus allemaal zo veel mogelijk thuis moeten werken, is een werkkamer geen overbodige luxe. Zorg voor een rustig ogend interieur zodat je je goed kunt concentreren, en creëer voldoende opslagruimte zodat jij alles wat je nodig hebt gemakkelijk kunt terugvinden. Zeker in een werkkamer is een ergonomische bureaustoel belangrijk zodat je rug de juiste houding aanneemt tijdens het werken.

Inloopkast

Een inloopkast is een goed idee voor iedereen die veel kleding, schoenen en accessoires heeft. Zowel voor mannen als voor vrouwen is een inloopkast erg prettig. Zo kun je je kleding op een de juiste manier opbergen, waardoor ze langer mooi blijven. Bovendien zie je in één oogopslag welke kleding je hebt en hoef je dus niet meer te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top