skip to Main Content
De Mooiste Tegels Voor In De Badkamer

De mooiste tegels voor in de badkamer

Welke tegels zijn het mooist in de badkamer?

Wilt u uw badkamer vernieuwen? Dan kunt u het beste beginnen bij de tegels. Door andere tegels in uw badkamer te laten leggen, creëert u direct een hele andere uitstraling. Het vinden van de juiste badkamertegels kan echter nogal moeilijk zijn. Het aanbod is namelijk enorm, wat het maken van een keuze niet gemakkelijker maakt. U wilt een badkamer tegel die past bij de ruimte. Qua kleur en qua materiaal. Om u alvast een idee te geven van de vele mogelijkheden van badkamertegels, hebben wij de mooiste tegels voor in de badkamer op een rij gezet. Lees snel verder voor meer inspiratie.

Badkamertegels van coem

Wilt u het buitenland naar uw badkamer halen? Kies dan voor badkamertegels van coem. Coem is een Italiaans tegelmerk, Dit merk kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke tinten en oppervlakten, wat gecombineerd wordt met het Italiaanse gevoel voor stijl. Hierbij kunt u kiezen uit Cardoso tegels of Pietra Valmalenco tegels. De Cardoso is een robuust natuursteen, wat enorm bestendig is. Deze tegel is uitermate geschikt voor de badkamer. De Pietra Valmalenco heeft ook een natuursteen uiterlijk, maar is veel subtieler. U creëert er een zachtere uitstraling mee.

Badkamertegels van Unicom Starker

Door tegels met een houtlook in uw badkamer te plaatsen, creëert u een warme uitstraling in de badkamer. Houdt u hier wel van? Dan vallen de tegels van Unicom Starker zeker in de smaak! U kunt kiezen voor de Oak tegelserie, waarbij u kunt kiezen uit verschillende formaten en tinten. Ook kunt u kiezen voor een eigentijds uiterlijk met de Kauri badkamertegels. Door verschillende kleuren te combineren kunt u een unieke badkamer creëren.

Badkamertegels van Rex

Gaat uw voorkeur uit naar meer elegante en robuuste badkamertegels? Dan kunt u de collectie van Rex bekijken. Deze keramische badkamertegels zijn te verkrijgen in Ardoise, Visions by Rex en La Roche di Rex. De Ardoise badkamertegels geven een heel natuurlijke uitstraling, terwijl de Visions by Rex juist een stoere, rauwe uitstraling creëert dankzij een combinatie van houtlook en cementlook. De La Roche di Rex tegels lijken sprekend op steen. Wilt u de verschillende tegels van dichtbij zien om er achter te komen welke u het mooist vindt? Ga dan naar een showroom in Amsterdam om de verschillende soorten badkamertegels te bekijken.

Welke tegels vindt u het mooist in de badkamer? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij zijn erg benieuwd!

Back To Top