skip to Main Content
Een Nouwens Bogaers Tapijt Voor Uw Woning In Haarlem

Een Nouwens Bogaers tapijt voor uw woning in Haarlem

Tijd voor een nieuwe vloerbedekking

Woont u in de regio Haarlem en is het tijd geworden voor een nieuwe vloerbedekking in uw woning? En wilt u graag tapijt van een goede kwaliteit? Kies dan voor een Nouwens Bogaers tapijt. Deze vloerbedekking biedt een rijke traditie aan hoge kwaliteit, comfort en schoonheid. In dit artikel leest u meer over dit bijzondere merk en de voordelen van een unieke en kwalitatieve vloerbedekking.

De kwaliteit van een Nouwens Bogaers tapijt

Al meer dan 50 jaar staan de tapijten van Nouwens Bogaers voor uitstekende kwaliteit. Vandaag de dag wordt het bedrijf bestuurd door inmiddels de derde generatie van tapijt experts. De grote collectie is nog altijd van hoge kwaliteit en voorzien van een moderne vormgeving. Nouwens Bogaers tapijten zijn gemaakt van zuiver Nieuw-Zeelandse scheerwol. Door de natuurlijk witte kleur van de wolvezels kunnen deze gemakkelijk geverfd worden. Hierdoor zijn de tapijten in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar. Daarnaast hebben wolvezels een veerkrachtige structuur, waardoor er veel variatie mogelijk is in de structuur van Nouwens Bogaers tapijten. Bovendien zorgt het unieke en kwalitatieve productieproces voor een lange levensduur van uw tapijt.

Creƫer sfeer en comfort met mooie vloerbedekking

Een mooie vloerbedekking van Nouwens Bogaers is een echte eyecatcher voor uw wooninrichting. Of het nu gaat om uw woonkamer, slaapkamer of ander vertrek, het juiste tapijt maakt uw inrichting compleet. En behalve sfeer brengt bijvoorbeeld een tapijt van Nouwens Bogaers ook veel warmte en comfort met zich mee. Een vloerkleed isoleert namelijk goed tegen kou en gaat bovendien ook een echo werking tegen. Zo profiteert u op meerdere manieren van uw prachtige nieuwe vloerbedekking.

Een gunstig klimaat in uw woonkamer

Wist u dat een tapijt van Nouwens Bogaers niet alleen veel doet voor uw inrichting, maar ook voor de luchtkwaliteit in uw woonkamer of andere ruimte? Doordat een tapijt stofdeeltjes en ander vuil vasthoudt, blijft hiervan minder in de lucht hangen. Dit geldt ook voor allergenen. Daarom heeft vloerbedekking ook een zeer gunstig effect op mensen met een allergie.

Uw eigen Nouwens Bogaers tapijt kopen in Haarlem?

Bent u in Haarlem op zoek naar een authentiek, klassiek of modern tapijt van Nouwens Bogaers? Of twijfelt u nog of tapijt een geschikte optie is voor uw woning? Maak dan gerust eens een afspraak met een expert in woninginrichting. Deze kan uw woonruimte bekijken en u vakkundig adviseren over het juiste type vloerbedekking, dat past bij u en uw woning. Ook kan een expert u uitgebreid adviseren op het gebied van Nouwens Bogaers tapijten en deze professioneel bij u komen plaatsen.

Heeft u al een Nouwens Bogaers tapijt? En wilt u uw positieve ervaringen met dit tapijt delen? Laat het weten via mijn contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top