skip to Main Content
Marmeren Vloer: Wat Kost Het?

Marmeren vloer: wat kost het?

Wat kost een marmeren vloer?

Overweegt u een nieuwe vloer te nemen? Maar weet u nog niet welke? Niet alleen uw eigen smaak zal uw keuze beïnvloeden, maar ook de levensduur van een vloer en uiteraard de prijs van de vloer. In dit blog behandelen we de marmeren vloer. Deze vloer is enorm populair, want de vloer gaat lang mee. Maar vaak wordt een marmeren vloer wel geassocieerd met een hoge prijs. Toch is deze vloer de kosten waard. Waarom? Lees snel verder. We vertellen u hier graag meer over.

De mogelijkheden van een marmeren vloer

Er is erg veel mogelijk met een marmeren vloer. U kunt kiezen uit diverse soorten marmeren tegels, zoals:

  • Mistic Brown
  • Bronze Armani
  • Pietra Grey
  • Zebrino White
  • Noir Saint Laurent

Maar ook kunt u kiezen uit een divers scala aan kleuren, afwerkingen en maatvoeringen. U kunt dus een vloer kiezen geheel op basis van uw wensen. Of u nu platen, tegels of blokken wilt. In het zwart, in het wit of in het grijs. Alles is mogelijk. Een marmeren vloer is te combineren met een modern interieur, maar ook met een klassiek interieur. De kosten van de marmeren vloer zijn dus afhankelijk van de vloer die u kiest. De ene tegel is goedkoper dan de andere. Ook zijn de kosten afhankelijk van de manier waarop de vloer wordt gelegd.

Het leggen van de vloer

U kunt een marmeren vloer op verschillende manieren laten leggen. Hoe u de vloer laat leggen is afhankelijk van de tegels en de ondergrond. Vaak worden natuursteen vloeren verlijmd. In dit geval moeten de tegels wel op gelijke dikte worden gezaagd. Maar u kunt er ook voor kiezen om een natuursteen vloer te laten leggen met een speciale mortellaag of in een specie. Een specie is een laag van cement en zand die ter plekke wordt bereid. Dit is handig wanneer de tegels dikteverschillen hebben of de ondergrond niet vlak is. Door deze manier van leggen worden oneffenheden opgevangen. Afhankelijk van de manier waarop u de marmeren vloer laat leggen, worden de kosten bepaald.

Wilt u meer weten over de marmeren vloer prijs? Of heeft u nog andere vragen? Laat het ons weten via het contactformulier.

Back To Top