skip to Main Content
3 Tips Voor Een Matras Kopen In Tiel

3 tips voor een matras kopen in Tiel

Matrassen, waar moet u op letten?

Wilt u een nieuw matras kopen, maar weet u niet waar u moet beginnen met zoeken? Dan is het lezen van dit blog een goed startpunt! Wij geven 3 adviezen voor het vinden van een matras dat bij u past. Zeker wanneer u slaapproblemen ervaart, is een goed matras belangrijk. Dus wilt u slapen als een roos en fris en uitgerust wakker worden? Lees dan onze 3 tips voor het kopen van een nieuw matras.

1. Ga naar een beddenspeciaalzaak

Bij sommige woonwinkels krijg je een standaard matras bij het kopen van een bed. Dit lijkt vaak een goede deal, want zo ben u in één keer klaar. Toch raden we aan om voor een nieuw matras naar een beddenspeciaalzaak te gaan. Een matras is namelijk best een investering. Maar een goed matras gaat gelukkig zeker wel 10 jaar mee. Bij een beddenspeciaalzaak kunnen ze u het best adviseren over de levensduur van verschillende matrassen.

2. Duur is niet altijd beter

Goedkoop is vaak duurkoop, maar een duur matras hoeft niet altijd het beste te zijn. Soms betaalt u extra voor een luxe hoes of een bijzondere afwerking. U wilt natuurlijk wel investeren in een goed matras, maar op de afwerking kunt u gerust bezuinigen.

3. Probeer verschillende matrasvullingen

De vulling van het matras bepaalt voor een groot deel de hardheid en de mate van ondersteuning. Wij zetten verschillende opties wat betreft matrasvulling op een rij:

  • Pocketveren
  • Koudschuim
  • Traagschuim
  • Polyetherschuim
  • Latex
  • Gel
  • Vezels
  • Bonellvering

Zoek uit welk materiaal het beste bij u past. Probeer hiervoor gewoon eens een aantal vullingen uit. Ga hiervoor bijvoorbeeld naar 123 Matrasadvies in Tiel.

Hebben onze tips u geholpen bij het kiezen van een nieuw matras? Laat dan een reactie achter via ons contactformulier. Wij horen graag van u!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top