Woonwinkel

Voor al uw woonaccessoires

Bent u op zoek naar een originele woonwinkel? Waar ze spullen verkopen die u níet in elk interieur in Nederland terugziet? Kom dan naar Decoratie & Cadeau winkel Diando. Wij zijn gevestigd in het gezellige winkelcentrum Emmerhout in Emmen. Wat ons onderscheidt van de meeste woonwarenhuizen, is dat wij zoveel meer zijn dan een woonwinkel. Natuurlijk, u kunt bij ons terecht voor leuke meubels, maar ook mooie woonaccessoires vindt u bij ons. Dit maakt het u mogelijk van uw interieur één samenhangend geheel maken. Benieuwd naar hoe wij dit mogelijk maken? Lees verder of bezoek direct onze woonwinkel!

De voordelen van onze woonwinkel

Wij onderscheiden onze winkel op diverse fronten van andere woonwinkels. Ten eerste is ons assortiment zeer breed. U kunt bij ons terecht voor kleinschalige meubels, maar ook voor allerhande huisdecoratie. Hierdoor kunt u in één keer alles aanschaffen dat naadloos op elkaar aansluit qua kleur, materiaal en stijl. Een tweede belangrijk punt is dat wij ons assortiment regelmatig aanpassen. Wilt u uw interieur in de zomer, herfst, winter of lente een volledige make-over geven? Dan is een bezoekje aan onze woonwinkel voldoende. Een derde belangrijk voordeel is dat wij zeer veel ervaring en inzicht hebben op het gebied van interieur. Wij adviseren u graag over bijvoorbeeld kleurgebruik, indeling en verlichting. Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem een foto van uw interieur mee als u ons bezoekt! Dan kiezen wij precies die producten voor u uit, die het beste in uw inrichting naar boven halen.

Onze collectie

Wij sommen graag wat producten voor u op die regelmatig bij ons te vinden zijn. Bij ons vindt u onder andere:

  • Designlampen
  • Trendy kussens
  • Brocante meubels
  • Sfeervolle bijzettafeltjes
  • Twee- en drie-laagse etageres

Wilt u zeker weten of een bepaald product momenteel in onze woonwinkel te verkrijgen is? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Kom langs in onze woonwinkel

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze woonwinkel? Wilt u ook eens wat anders proberen dan de welbekende woonwinkels? Laat u inspireren bij ons en ontdek dat er ook kwalitatieve, betaalbare én originele producten te verkrijgen zijn. Ook voor het beste advies in woonaccessoires en huisdecoratie. Heeft u specifieke wensen? Mail deze naar info@diando.nl of geef ze aan ons door via 06-55529691. Dan zorgen wij alvast een persoonlijke selectie passende producten voor u klaar te hebben staan als u een bezoekje aan onze woonwinkel brengt!

BEL ONS