skip to Main Content

Voor al uw decoratie en cadeaus

Bent u in omgeving Ter Apel op zoek naar een veelzijdige en betaalbare cadeauwinkel? Kom dan langs bij Decoratie & Cadeau winkel Diando in Emmen. Wij zijn een woonwinkel en decoratiewinkel in één. Bij ons kunt u terecht voor de leukste woonaccessoires. Ook geven wij graag vrijblijvende cadeautips. Wilt u iemand écht verrassen in Ter Apel? In onze cadeauwinkel vindt u elke week nieuwe spulletjes, hebbedingetjes en originele cadeaus. Wilt u uw interieur een opfrisser geven met een ware eyecatcher? Voor iedereen hebben wij de mooiste woonaccessoires. Welk interieur u ook heeft. Breng snel een bezoekje aan onze woonwinkel vanuit Ter Apel!

Een greep uit onze collectie nabij Ter Apel

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een vrouw? Maar wilt u geen standaard huisdecoratie geven uit een alom bekende, commerciële woonwinkel? Dan is Decoratie & Cadeau winkel Diando dé cadeauwinkel waar u wezen moet. Wij verkopen altijd originele cadeaus. Van kussens tot lampen, en van geurzakjes tot spiegels. Omdat wij niet groot inkopen, gaat u altijd met een uniek en origineel product naar huis vanuit onze decoratiewinkel. Daarnaast lopen wij altijd met de tijd mee wat betreft de seizoenen. Wilt u uw interieur in Ter Apel een opfrisser geven als de lente eraan komt? Met onze huisdecoratie haalt u die gezelligheid eenvoudig in huis. Houdt u in de winter van een warme en huiselijke sfeer? Ook dan biedt onze woonwinkel precies de juiste woonaccessoires.

cadeauwinkel Ter Apel

Cadeautips of advies nodig?

Heeft u behoefte aan inspiratie? Kijk gerust rond in onze cadeauwinkel. Wilt u graag geadviseerd worden? Laat u dan in onze decoratiewinkel adviseren. Vanwege onze ruime ervaring in decoratie en cadeaus weten wij voor elke gelegenheid en ieder interieur de juiste producten te vinden. Of u nu vanuit Ter Apel op zoek bent naar een nieuw bijzettafeltje of enkel scrabble letters wilt kopen. Wij verkopen in onze woonwinkel onder andere:

  • Klokken
  • Slingers
  • Lantaarns
  • Deurmatten
  • Kaarsenhouders

Bezoek onze cadeauwinkel vanuit Ter Apel

Bent u in Ter Apel benieuwd naar de verrassende producten in onze decoratiewinkel? Breng een bezoekje aan Decoratie & Cadeau winkel Diando. U vindt ons in Emmen. Wilt u alvast aan ons doorgeven waar u naar op zoek bent?Neem contact op via het contactformulier

Back To Top