skip to Main Content

Trakteer uzelf op een cadeau van Diando!

Breng vanuit Stadskanaal eens een bezoekje aan cadeauwinkel Diando en trakteer uzelf, uw kennis, geliefde of familielid eens op een origineel en uniek cadeau uit onze woonwinkel! Diando staat ook in Stadskanaal bekend om de originele cadeaus, het wekelijks wisselende assortiment vol met leuke woonaccessoires en hebbedingetjes om uw interieur in Stadskanaal op te frissen of te veranderen! Trendy, huiselijk en warm: dat is de sfeer die u in decoratiewinkel Diando zult vinden. Ook voor advies en cadeautips bent u natuurlijk van harte welkom. Verwen uzelf met de leukste kaarsen, kussens of windlichten en uw interieur zal een leuke frisse uitstraling krijgen! Meer weten over onze woonwinkel? Lees verder op deze pagina of nog beter: kom een bezoekje brengen!

Het voordeel van cadeauwinkel Diando

Gaat u vanuit Stadskanaal een middagje winkelen in Emmen? Kom dan eens langs bij woonwinkel Diando. Gun uzelf een gezellig kijkje in ons leuke assortiment vol huisdecoratie, hebbedingetjes en sfeervolle accessoires. Het voordeel aan onze decoratiewinkel is het feit dat wij een wekelijks wisselend assortiment hebben en kleinschalig inkopen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een uniek product heeft, dat u niet in elk interieur terug zult vinden. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een speciaal cadeau voor een vrouw, vindt u in onze cadeauwinkel wat u zoekt. De ontvanger van het cadeau zal zeker aangenaam verrast zijn! Heeft u in Stadskanaal behoefte aan cadeautips? Dan staan wij in onze cadeauwinkel uiteraard voor u klaar. Ook bij speciale feestelijke gelegenheden zoals Valentijnsdag, Kerst en Pasen hebben wij een bijpassend assortiment.

cadeauwinkel Stadskanaal

Meer over onze decoratiewinkel

Wellicht wilt u scrabble letters kopen of wilt u een cadeau voor een vrouw kopen maar bent u wel op zoek naar iets origineels? Kom dan vanuit Stadskanaal een bezoek brengen aan woonwinkel Diando!

U bent bij ons altijd aan het juiste adres voor:

  • Decoratieve kussens
  • Beeldjes en kleine hebbedingetjes
  • Klokken
  • Windlichten
  • Kaarsen en waxinelichtjes

Breng vanuit Stadskanaal een bezoek aan onze decoratiewinkel!

Een bezoekje vanuit Stadskanaal aan onze cadeauwinkel zal u aangenaam verrassen! Wilt u meer weten over het assortiment van onze decoratiewinkel of heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan contact op via het contactformulier

Back To Top