skip to Main Content

Geen dertien-in-een-dozijn-cadeaus

Zoekt u in omgeving Slagharen naar een verrassend doch betaalbaar cadeau? Kom dan langs bij Decoratie & Cadeau winkel Diando in Emmen. Wij opereren als een cadeauwinkel, woonwinkel en decoratiewinkel in één. Dus of u nu cadeautips, woonaccessoires of huisdecoratie zoekt: bij ons slaagt u geheid. Mensen uit Slagharen herinneren onze winkel aan haar originele cadeaus en decoratie. Wij verkopen geen dertien-in-een-dozijn-woonaccessoires, maar laten mensen versteld staan van onze verrassende producten. Deze zijn allemaal van topkwaliteit en zeer goed betaalbaar. Bent u benieuwd naar het aanbod in onze cadeauwinkel? Geniet van een dagje Emmen vanuit Slagharen inclusief een bezoekje aan onze sfeervolle woonwinkel!

Waarom kiezen voor onze woonwinkel vanuit Slagharen?

Onze decoratiewinkel heeft geen standaard assortiment. Wij passen dit namelijk vrijwel wekelijks aan. En wij kopen nooit groot in. Dit doen wij bewust, zodat u altijd met originele woonaccessoires naar huis gaat. Wij houden er zelf namelijk niet van dezelfde huisdecoratie terug te zien in werkelijk elk interieur in Slagharen. Kies ook voor originele cadeaus en woonaccessoires. Sla voortaan die grote, commerciële woonwinkel over en doe uw aankopen bij onze sfeervolle cadeauwinkel. U kunt het gehele jaar door bij ons terecht. Wij verkopen namelijk vele seizoensgerelateerde producten. Vazen in zachte pasteltinten voor in de lente. Kleurrijke producten voor in de zomer. Kussens in warme kleuren voor in de herfst. En huiselijke artikelen voor in de winter. Kortom, of u nu een cadeau voor een vrouw zoekt of uw eigen interieur een make-over wilt geven: laat u bij ons inspireren!

Een greep uit onze cadeautips

Wij geven u in onze cadeauwinkel desgewenst graag vrijblijvend advies. Het kan soms namelijk nogal lastig zijn een passend cadeau te kopen. Of een fraaie accessoire voor in uw (nieuwe) woning te vinden.

Cadeauwinkel Slagharen

Wij hebben zeer veel inzicht op het gebied van decoratie. Wij vertellen u graag wanneer het gepast is een spiegel of bijvoorbeeld scrabble letters te kopen voor die jarige vriendin.

Laat u inspireren door onze decoratiewinkel. Misschien zien wij u straks wel vanuit onze woonwinkel tevreden vertrekken richting Slagharen met een:

  • Vaas
  • Etagere
  • Bijzettafel
  • Stoffen ornament
  • Houten spreukbord
Back To Top