skip to Main Content

Kies voor betaalbare kwaliteit

Wilt u in Klazienaveen iemand of uzelf verrassen met mooie cadeaus of unieke woonaccessoires? Breng dan een bezoekje aan Decoratie & Cadeau winkel Diando in Emmen. Wij zijn niet alleen een ruime cadeauwinkel, maar ook een tijdloze woonwinkel en betaalbare decoratiewinkel. Heeft u dus wat cadeautips nodig? Of wenst u advies over huisdecoratie voor uw interieur? Bij onze cadeauwinkel ontvangt u desgewenst vrijblijvend advies en actuele tips. Zo helpen wij u met het vinden van originele cadeaus voor uw zus, moeder, vriendin of collega in Klazienaveen. Wilt u zelf eens wat anders dan die dertien-in-een-dozijn-woonaccessoires die iedereen al heeft? Ook dan is het verstandig vanuit Klazienaveen een bezoekje te brengen aan onze woonwinkel.

Wat zoekt u vanuit Klazienaveen in onze woonwinkel?

Kent u dat? Dat u denkt originele cadeaus en woonaccessoires aangeschaft te hebben bij een Nederlands warenhuis of Zweedse woonwinkel? Helaas. In vrijwel elk interieur in heel Nederland vindt u diezelfde kastjes, vazen en schaaltjes. Wilt u iets echt origineels? Voor uzelf? Of als cadeau voor een vrouw? Kom dan naar onze cadeauwinkel en laat u inspireren door wat er nog meer te verkrijgen in de huisdecoratie. In onze decoratiewinkel vindt u nooit exact hetzelfde assortiment. Wij passen dit namelijk wekelijks aan. En wij schaffen slechts kleine partijen aan. Zo gaat u altijd met originele woonaccessoires naar huis. En de kans is erg klein dat u exact dezelfde huisdecoratie heeft als andere huishoudens in Klazienaveen.

Cadeauwinkel Klazienaveen

Hierbij enkele cadeautips

Wilt u zonder specifiek doel onze cadeauwinkel bezoeken? Kijk dan gerust rond in onze decoratiewinkel. Heeft u een bepaald cadeau nodig voor iemand? Laat u dan adviseren door ons. Wij vertellen wanneer het gepast is bijvoorbeeld een houten spreukbord te geven. Of wanneer u het beste een vaas of hippe scrabble letters kunt kopen. Zoekt u voor uw eigen woning mooie woonaccessoires? Wij delen desgewenst onze inzichten met u op het gebied van kleur, stijl en materiaal. Wij helpen u in Klazienaveen graag aan de volgende producten uit onze woonwinkel:

  • Kleedjes en stofjes
  • Tafeltjes en kastjes
  • Schalen en manden
  • Etageres en dienbladen
  • Spreukborden en spiegels

Breng een bezoekje aan onze decoratiewinkel vanuit Klazienaveen

Bent u in Klazienaveen nieuwsgierig naar onze cadeauwinkel? Kom naar Emmen en bezoek Decoratie & Cadeau winkel Diando.

Back To Top