skip to Main Content

Dé decoratiewinkel voor unieke accessoires

In de omgeving van Hardenberg op zoek naar een betaalbare cadeauwinkel met originele cadeaus? Kom dan eens vanuit Hardenberg een bezoekje brengen aan woonwinkel Diando in Emmen. Naast woonwinkel en cadeauwinkel hebben wij diverse accessoires en hebbedingetjes voor huisdecoratie. Kunt u wel wat cadeautips gebruiken? De medewerkers in onze woonwinkel staan natuurlijk voor u klaar. Geen dertien in een dozijn producten, maar unieke en originele spulletjes. Voor uzelf, of een ander!

Bent u al nieuwsgierig geworden naar wat onze decoratiewinkel u in Hardenberg te bieden hebben? Lees dan eens verder op deze pagina of bel ons gerust wanneer u vragen heeft over een bepaald product uit onze cadeauwinkel.

Uw trendy cadeau- en woonwinkel

Woonaccessoires gaan natuurlijk mee met trends die er op dat moment heersen op woongebied. Voor uw woning in Hardenberg kiest u in de lente waarschijnlijk voor andere accessoires dan in de winter. Bij de wisseling van seizoenen komen andere kleuren, structuren, vormen en materialen aan bod. Maar ook bij speciale gelegenheden zoals Kerst of Pasen wilt u wellicht andere spulletjes voor uw woning in Hardenberg uitkiezen. Woonwinkel en decoratiewinkel Diando denkt graag met u mee. Wat is uw smaak en waar bent u precies naar op zoek? De medewerkers van onze decoratiewinkel staan voor u klaar met het juiste interieuradvies voor uw woning in Hardenberg.

Cadeauwinkel Hardenberg

Maar ook uw cadeauwinkel voor originele cadeaus!

Naast het feit dat wij de ideale decoratiewinkel zijn voor trendy en unieke woonaccessoires, is het natuurlijk des te leuker om een ander te verblijden met een origineel cadeau. Kussens, windlichten, wandborden, thee- en koffieaccessoires: welk cadeau gaat u geven?
Bent u in Hardenberg op zoek naar een cadeau voor een vrouw of juist voor een man? Wij denken graag met u mee en kunnen u voorzien van leuke cadeautips. Vraag ook eens naar onze spaarkaart en cadeaukaart.

Bij cadeauwinkel Diando bent u aan het juiste adres vanwege:

  • Ons uitgebreide assortiment
  • Onze kwaliteit
  • Onze klantgerichte service
  • Onze betaalbaarheid
  • Onze leuke cadeautips en advies!

Laat uzelf verrassen in onze cadeauwinkel!

Breng vanuit Hardenberg een bezoek aan Decoratie en Cadeau winkel Diando en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment aan woonaccessoires en originele cadeaus. Leuke, unieke en betaalbare cadeaus voor uzelf of een ander. Vragen? Neem dan contact op via het contactformulier

Back To Top