skip to Main Content

Meer dan een cadeauwinkel

Wenst u uw interieur in Emmen een opfrisser te geven? Zoekt u naar een origineel, uniek en toch betaalbaar cadeau voor die ene vriendin, zus of collega? Of behoeft u advies op het gebied van huisdecoratie?

Kom langs bij Decoratie & Cadeau winkel Diando. Wij zijn een cadeauwinkel, woonwinkel en decoratiewinkel in één. Bij ons vindt u betaalbare woonaccessoires van topkwaliteit. Voor ieder interieur. Ook voor het uwe in Emmen. Bent u op zoek naar een cadeauwinkel die u meer heeft te bieden dan leuke producten? Kom dan naar onze sfeervolle woonwinkel in Emmen.

De aanpak van onze woonwinkel in Emmen

Wij geven u desgewenst cadeautips vanuit onze decoratiewinkel. Want wat kunt u nu het beste geven op een verjaardag, jubileum of housewarming uit al die originele cadeaus in ons assortiment? Onze producten laten mensen versteld staan. Omdat ze net wat mooier afgewerkt, origineler en vaak zelfs goedkoper zijn dan de producten van bekende warenhuizen en woonwinkels. Daarnaast biedt onze decoratiewinkel geen standaard assortiment aan. Wij houden ten eerste rekening met de seizoenen. Zo vindt u bij ons kussens in vrolijke, zachte pasteltinten in de lente en warme, sfeervolle en huiselijke artikelen in de herfst. Naast deze wisseling in woonaccessoires naargelang de seizoenen, vindt u in onze woonwinkel in Emmen elke week nieuwe producten. Wij kopen onze producten namelijk niet groot in. Zo houden wij het aanbod divers en verrassend. Zoekt u dus naar huisdecoratie, originele cadeaus en woonaccessoires die niet iedereen in heel Nederland al in huis heeft? Kom dan naar onze sfeervolle cadeauwinkel.

Cadeauwinkel Emmen

Een cadeau voor een vrouw nodig?

Het kan best lastig zijn een cadeau voor een vrouw te kopen. De ene houdt van romantische raamdecoratie, ornamenten en vazen, terwijl u de ander een stuk blijer maakt door voor haar creatieve scrabble letters te kopen. Bent u op zoek naar passende cadeautips?

Laat u geheel vrijblijvend inspireren in onze cadeauwinkel. Wij delen graag onze inzichten op het gebied van decoratie, interieur en cadeaus. Hierbij een selectie uit het assortiment van onze decoratiewinkel in Emmen:

  • Etageres en dienbladen
  • Bijzettafeltjes en kastjes
  • Vazen, manden en schalen
  • Houten spreukborden en spiegels
  • Kandelaars, oliebranders en waxinelichthouders

Kom naar onze woonwinkel in Emmen

Plan nu een gezellig dagje Emmen in, inclusief een bezoekje aan onze cadeauwinkel.

Back To Top