skip to Main Content

Voor echt leuke cadeaus en decoratie

Bent u in Ees op zoek naar een cadeauwinkel waar u betaalbare en originele woonaccessoires kunt kopen? Plan dan een dagje Emmen in en ga naar Decoratie & Cadeau winkel Diando. Wij zijn een sfeervolle woonwinkel en decoratiewinkel in één. U kunt bij ons terecht voor leuke, kleine woonaccessoires, maar wij geven u desgewenst ook advies voor uw interieur. Neem eventueel foto’s mee van uw inrichting in Ees. Wij vinden daar graag de juiste huisdecoratie bij. Ook kunt u bij ons terecht als u specifieke cadeautips wenst. Kortom, onze cadeauwinkel is meer dan een uitstalling van originele cadeaus alleen. Plan vandaag nog uw bezoekje in aan onze woonwinkel vanuit Ees.

Cadeauwinkel Ees

Wat wilt u vanuit Ees vinden in onze woonwinkel?

Het kan tegenwoordig lastig zijn originele cadeaus en woonaccessoires te vinden. Denkt u te kunnen slagen bij het alom bekende Nederlandse warenhuis of die internationale woonwinkel? Helaas. Echt origineel zijn lukt op die manier niet. Meer dan half Nederland heeft diezelfde producten al in huis staan.

Zoekt u een écht verrassend cadeau voor een vrouw? Of huisdecoratie die mensen versteld zal doen staan? Kom naar onze cadeauwinkel en decoratiewinkel in één. Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit woonaccessoires, tegen een zeer betaalbare prijs. Wenst u ook dergelijke cadeaus en huisdecoratie? Kom dan snel eens bij ons langs vanuit Ees.

Laat u inspireren door onze cadeautips

Het is natuurlijk altijd leuk een cadeauwinkel te bezoeken. U raakt geïnspireerd door de ruime hoeveelheid aan verrassende woonaccessoires. Wellicht wordt u meteen verliefd op een artikel. Dat alles kan ook gebeuren in onze decoratiewinkel. Bent u op zoek naar een specifiek cadeau? Maar weet u niet zeker of u het beste een houten spreukbord of hippe scrabble letters kunt kopen? Laat u dan adviseren. Wij geven u graag vrijblijvende cadeautips in onze woonwinkel. Wellicht verrast u dan straks iemand in Ees met een:

  • Warm kleedje
  • Sfeervolle mand
  • Traditionele spiegel
  • Romantische etagere
  • Praktisch bijzettafeltje

U vindt onze decoratiewinkel dichtbij Ees

Vanuit Ees bereikt u in slechts 20 minuten Decoratie & Cadeau winkel Diando in Emmen. Bent u benieuwd naar het aanbod van onze cadeauwinkel? Kom dan direct langs.

Back To Top