skip to Main Content

Verrassende, unieke en betaalbare woon- en cadeauwinkel!

Bent u in de omgeving van Dedemsvaart op zoek naar een verrassend, uniek en betaalbaar cadeau? Dan bent u bij cadeauwinkel Diando aan het juiste adres! Kom vanuit Dedemsvaart een bezoekje brengen aan onze veelzijdige woonwinkel voor originele cadeaus en de mooiste woonaccessoires. Wij zijn immers een woonwinkel en decoratiewinkel in één! Dus ook voor cadeautips en advies kunt u uitstekend in onze decoratiewinkel terecht. Bij ons vindt u geen standaard cadeaus, maar u krijgt unieke accessoires waarmee u de ontvanger van uw cadeau in Dedemsvaart zeker zult verrassen! Leuk om te geven, leuk om te krijgen! Daarnaast zijn wij ook het adres voor Scrabble letters. Wij hebben Scrabble letters in de soort die u zoekt. Bent u benieuwd naar het assortiment van onze cadeauwinkel? Breng dan vanuit Dedemsvaart een bezoekje aan Diando!

Huisdecoratie volgens de laatste trends

Ook woonaccessoires en huisdecoratie zijn aan trends onderhevig. Elk seizoen en ook rond feestdagen zijn er vaak nieuwe hebbedingetjes te vinden in de winkels. Bent u op zoek naar nieuwe decoratie om uw woning in Dedemsvaart op te vrolijken? Of wilt u simpelweg eens wat anders, maar het liefst wel iets unieks? Dan kunt u bij woonwinkel Diando uitstekend terecht voor advies en interieurinspiratie. Wij kopen altijd kleinschalig in en hebben dus ook een kleine voorraad, waardoor onze decoratiewinkel altijd unieke woonaccessoires heeft. Wekelijks wisselend! In onze decoratiewinkel vindt u de leukste hebbedingetjes van de mooiste kwaliteit!

Cadeautips in onze cadeauwinkel bij Dedemsvaart

Naast decoratiewinkel is Diando ook de ideale cadeauwinkel waar u verrassend leuke presentjes kunt kopen. Wilt u iemand eens echt verrassen met een passend cadeau?

Kom dan vanuit Dedemsvaart naar cadeauwinkel Diando. Een cadeau voor een vrouw of man? Is het een vriend of misschien wel uw geliefde? U kunt ook bij ons terecht voor leuke cadeautips en wij denken graag met u mee bij het uitzoeken van een geschikt cadeau. Vraag dan gelijk ook eens naar onze cadeaubon of spaarkaart.

Diando staat ook in Dedemsvaart bekend om:

  • Onze unieke cadeaus
  • Onze veelzijdige keuze
  • Ons betaalbare assortiment
  • Onze kwaliteit en service
  • Onze warmte, sfeer en gezelligheid!

U bent van harte welkom bij onze woonwinkel!

Komt u ook vanuit Dedemsvaart gezellig een bezoekje brengen aan woonwinkel Diando? Wij heten u van harte welkom! Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer weten over de woonaccessoires die u kunt kopen in onze woonwinkel?
U kunt altijd contact opnemen via het contactformulier

Cadeauwinkel Dedemsvaart

Back To Top