skip to Main Content

Voor al uw huisdecoratie

Bent u op zoek naar een verrassende decoratiewinkel? Wenst u originele en toch betaalbare woonaccessoires aan te schaffen? Breng dan een bezoekje aan Decoratie & Cadeau winkel Diando. U vindt ons in Emmen, in het gezellige winkelcentrum Emmerhout. Onze decoratiewinkel bestaat sinds oktober 2016. Als u een bezoekje aan ons brengt, ziet u meteen dat wij veel meer zijn dan een winkel in huisdecoratie alleen. Natuurlijk, u kunt bij ons terecht voor leuke woonaccessoires, maar wij leveren ook interieuradvies en verkopen allerhande hebbedingetjes, snuisterijtjes en cadeaus. Bent u geïnteresseerd in onze veelzijdige aanpak? Breng snel een bezoekje aan onze sfeervolle decoratiewinkel!

Waarom kiezen voor onze decoratiewinkel?

Natuurlijk zijn er genoeg winkels waar u terecht kunt voor leuke woonaccessoires. Maar wat Decoratie & Cadeau winkel Diando ten eerste van deze zaken onderscheidt, is dat wij een voortdurend wisselend assortiment hebben.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor tijdloze klassiekers, maar wij passen ons aanbod ook op de seizoenen aan. Zoekt dus naar zachte huisdecoratie in pasteltinten in de lente? Wenst u vrolijke en kleurrijke artikelen in de zomer? Warme tinten en zachte materialen in de herfst? Producten waarmee u uw interieur kunt omtoveren tot een winter wonderland? U bent bij ons aan het juiste adres.

Gun uw interieur die make-over

Een tweede belangrijk punt is dat wij allerlei producten in dezelfde sfeer aanbieden. U kunt dus uw gehele interieur een make-over geven door enkele bij elkaar passende producten bij ons aan te schaffen. Tot slot ons laatste belangrijke punt waarin onze decoratiewinkel zich onderscheidt van ketens in huisdecoratie. Wij bezitten zeer veel ervaring en inzicht op het gebied van huisdecoratie. Laat ons u adviseren over kleurgebruik, indeling en verlichting. Bent u hier benieuwd naar? Neem een foto van uw interieur mee als u ons een bezoekje komt brengen! Dan selecteren wij precies die producten uit ons assortiment die het beste in uw woning naar boven halen.

Ons assortiment

Hierbij enkele producten uit onze decoratiewinkel:

  • Vazen
  • Manden
  • Kussens
  • Etageres
  • Spreukborden

Breng een bezoekje aan onze decoratiewinkel

Bent u benieuwd naar het assortiment en de diensten van onze decoratiewinkel? Breng dan een bezoekje aan Decoratie & Cadeau winkel Diando en laat u inspireren. Wij bieden kwalitatieve, betaalbare en originele producten aan.

Back To Top