skip to Main Content

Cadeau of woonaccessoire nodig?

Zoekt u in omgeving Borger naar een verrassende en betaalbare cadeauwinkel? Breng dan eens een bezoekje aan Decoratie & Cadeau winkel Diando in Emmen. Wij zijn zowel een woonwinkel als een decoratiewinkel. Bent u op zoek naar leuke woonaccessoires? Of kunt u wel wat passende cadeautips gebruiken? Wij zorgen ervoor dat u iemand écht kunt verrassen in Borger. Met de unieke en originele cadeaus uit onze cadeauwinkel. Bij ons geen dertien-in-een-dozijn-cadeaus, maar uitzonderlijke spulletjes, hebbedingetjes en woonaccessoires. Nieuwsgierig? Kom snel eens langs in onze sfeervolle woonwinkel vanuit Borger!

Waar bent u naar op zoek naar in Borger?

Zoekt u een origineel en mooi cadeau voor een vrouw? Kijk dan eens verder dan de afdeling ‘huisdecoratie’ van die alom bekende, commerciële woonwinkel. Breng een bezoekje aan cadeauwinkel Decoratie & Cadeau winkel Diando! Ontdek wat er nog meer te verkrijgen is aan originele cadeaus. Wij verkopen unieke producten. Van lampen tot kussens, en van kunstfruit tot geurzakjes. Wij kopen bewust niet groot in. Daardoor is de kans erg klein dat u iets koopt wat vele anderen in omgeving Borger ook al hebben. Kortom, onze decoratiewinkel verkoopt volop unieke en originele producten. Het hele jaar door. Zo vindt u bij ons altijd precies die huisdecoratie die past bij een bepaald seizoen. Haal met onze woonaccessoires de zon in huis als de lente nadert. En vind in onze woonwinkel precies die artikelen die uw interieur in de winter die heerlijke huiselijke en warme sfeer geven.

Cadeauwinkel Borger

Wij geven u graag advies en cadeautips

Een geschikt cadeau kopen voor iemand kan nog best lastig zijn. Wenst u graag wat inspiratie of advies? Breng een bezoekje aan onze cadeauwinkel. Desgewenst geven wij u daar passend advies over ons assortiment. Voor iedereen hebben wij het juiste cadeau in onze decoratiewinkel staan. Voor de één is dat misschien romantische raamdecoratie, terwijl u voor de ander wellicht het beste hippe scrabble letters kunt kopen. Weet u nog niet precies wat u wilt kopen voor uw relatie of eigen interieur in Borger? Hierbij enkele producten uit onze woonwinkel:

  • Manden
  • Schalen
  • Spiegels
  • Lantaarns
  • Kandelaars

Kom naar onze cadeauwinkel vanuit Borger

Bent u in Borger nieuwsgierig geworden naar het aanbod van onze decoratiewinkel? Kom dan langs bij Decoratie & Cadeau winkel Diando in Emmen. Heeft u al ergens inspiratie opgedaan?

Back To Top