skip to Main Content

Op zoek naar een origineel cadeau of nieuwe woonaccessoires?

Wilt u in omgeving Assen een origineel doch betaalbaar cadeau kopen? Kom dan naar cadeauwinkel Decoratie & Cadeau winkel Diando in Emmen. Wij functioneren als een woonwinkel en decoratiewinkel in één. Dus of u nu op zoek bent naar mooie woonaccessoires of cadeautips: wij helpen u aan de meest originele cadeaus en decoratie in Assen. Laat iedereen in uw omgeving versteld staan van uw mooie aanwinsten aan woonaccessoires in uw interieur. En verras die jarige met een persoonlijk en verrassend cadeau uit onze cadeauwinkel. Benieuwd? Wij heten u vanuit Assen van harte welkom in onze sfeervolle woonwinkel!

Waarvoor zoekt u een woonwinkel vanuit Assen?

Wilt u uw eigen interieur opfrissen met mooie woonaccessoires? Dan biedt onze decoratiewinkel u precies die producten waar u naar op zoek bent. Wij stemmen ons assortiment namelijk af op het seizoen. Wilt u de zon in huis halen met kleurrijke huisdecoratie? Of wilt u die heerlijke, huiselijke en warme sfeer van de winter in uw huis ervaren? Breng dan het gehele jaar door bezoekjes aan Decoratie & Cadeau winkel Diando. Voor de mooiste seizoensgerelateerde huisdecoratie. Wij kopen niet groot in. Daardoor is de kans erg klein dat u iets aanschaft dat in vrijwel alle interieurs in Assen terug te zien is. Wees origineel! Sla die commerciële woonwinkel over en koop voortaan uw originele cadeaus en woonaccessoires bij onze cadeauwinkel. Of u nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor een vrouw of uw eigen interieur een opkikker wilt geven.

Cadeautips of advies nodig?

Mag u binnenkort naar een verjaardag, jubileum of housewarming? Maar weet u nog niet precies wat u wilt geven? Laat ons u vrijblijvend adviseren in onze cadeauwinkel. Vanwege onze ruime ervaring weten wij feilloos wanneer het gepast is een bijzettafeltje te geven of bijvoorbeeld scrabble letters te kopen. Voor elke gelegenheid, voor elk interieur en voor elk budget vindt u in onze decoratiewinkel het juiste cadeau. Misschien gaat u straks vanuit onze woonwinkel weer terug naar Assen met een:

  • Lamp
  • Kussen
  • Spiegel
  • Geurkaars
  • Waxinelichthouder
Back To Top